Kurz masáží detí a kurz viazania babyšatiek - oznam

14.11.2010 21:37

Milí rodičia, ktorí sa chystáte na oslavy Medzinárodného dňa predčasne narodených detí v mc Emerka Prešov a ktorí sa plánujete zúčastniť bezplatného kurzu masáží detí a kurzu viazania babyšatiek:

Info ku kurzu masáží:

Ideálne je, ked pridu obaja rodičia, jeden sa vie venovať dieťatku a ten druhy sa uči masáže.
Rodičia by si mali priniesť podložky pe detičky - deku a nepremokavú papierovú podložku, plienky, poprípade osušku, oblečenie dieťatka by malo byť - ak je to možné - dvojdielne - nohavice a košielka, svetrik, pre seba niečo pohodlné, v čom vedia sediet na zemi.
Olejček si možu, ale nemusia nosiť, hlavne nech ho kvôli tomu v rýchlosti nekupuju :-)


Odporúčame sa prihlásiť vopred mailom (predcasniatka@gmail.com) alebo telefonicky 0905 847 806, pretože momentálne nevieme odhadnúť celkový počet rodičov a počet miest v kurze je obmedzený kapacitou priestoru...

Info ku kurzu viazania babyšatiek:

Najlepšie mať so sebou vlastné dieťatko, alebo ak prídete bez neho, tak si môžete doniesť nejakého plyšáka (cca 50-60cm) alebo bábiku (pozn. nejaké máme aj v centre, ale možno sa práve s nimi budú hrať deti.. :-)

Okrem ukážok babyšatiek Vám pani Kundríková, odborná poradkyňa nosenia, odprezentuje aj

ďalšie výhody nosenia, informácie o tom, ako nosiť dieťatko v lete a v zime a tiež budete mať možnosť sa dozvedieť aj ďalšie informácie o látkových ekoplienkách...